onsdag 4 juni 2008

Evighets grönskan

Idag tänkte jag hissa tygblommor, de är faktiskt så underbara. En dusch då och då så står de sig lika vackra hur länge som helst nästan. Den buketten här ovan har jag samlat på mig lite här och var och där finns MASSOR med olika sorters blommor, den står vid min säng och det känns väldans lyxigt att vakna till dem. Vasen är ett auktionsfynd som jag är mycket nöjd över, svart och elegant!
*
Dessa ljuvliga vita blommor är loppisfyndade. Det är ett gäng med stjälkar som jag stoppat ner i sådan porös utskuren sak för blomarrangemang (Har glömt vad det heter!) Täckte sedan över det med rosa glasgrus som man kan skymta om man tittar noga.
*
Denna ovala vas älskar jag, tycker den är så sööt! Även om bladen är gröna så blommar det ju som ändå på ett vis! :p De vita blommornas kruka har samma mönster men är en vanlig rund. Jag har lyckats hitta de båda på två olika loppisar men nu har de flyttat ihop och matchar fint tillsammans på min fönsterbänk!

17 kommentarer:

Lisas inredningsblogg sa...

Åhh grattis till tidningsreportaget! Jag önskar verkligen att jag kunde få till vårt vardagsrum så som du har, nuuu ångrar jag att vi har en mörk soffa, fast man oroar sig inte lika mkt för fläckar och det är ju bra.. haha! :D KRAAAM

marie sa...

Vad fint du får till det... så härliga färger. Oasis heter väl den skummiga saken man sätter blommor i ??? Jag är sjuk idag, men imon om jag är piggare - ska jag köpa den efterlängtade kameran :) Håll tummen, jag behöver kameran i helgen. Vi ska både på student och ettårskalas.

Gårdsromantik sa...

Visst finns de många vackra konstblommor - dina såg ju äkta ut!

Kram Maud

Elisa Day sa...

Ikea hade iaf en rund säng när jag dit förra veckan. (Haparanda) Sultan Sandane heter den, finns på deras websida också.

Mamma C sa...

Mycket vackra konstblommor, och många ser äkta ut. Det gjore dina
Kram Mamma C

Anonym sa...

Hej tjejen, din lägenhet är ju jättefin (jag kollade i kuriren)!!! Visst är det härligt att bo färgglatt. Det gjorde jag i min etta för 10 år sedan. Limegröna väggar i hallen med alla tyger (gardin, draperi, lampa) i limebotten & klarblå rosor till, gula väggar i rummet med cerist och lila till... köt i vitt, blått och lime. Badgrum i mint och rosa... Underbart.

Men nu vankas det bröllop. Den 8/8-08! Bara 63 dagar kvar!!! spännande och jätteroligt! Tänkte använda rabarbern i bröllopsmenyn.
Tips hur???

Kram Helena /Franska Liljan

Mjuka sa...

Kanske det heter "Oasis" "fniss"!! Jättefina blommor. Sia har väldigt fina oäkta blommor tycker jag. Så snyggt du gjort det!! Härligt att vakna till en sådan bukett!!!
kraaaaam

Anonym sa...

Tusen tack för din komplimang! Du är inte alls tjatig jag suger åt mig som en svamp av beröm blir bara glad ju. Vad jag blev förvånad när jag läste att det är textilblommor du visar de ser verkliga ut tänkte först ååå vilken fin bukett hon fått, de ser verkligen levande ut.Får nog skaffa mej tygblommor med mina nejlikor ute har torkat sönder i värmen trots att de står på skuggsidan jag är nog inte den snabbaste på att vattna.Ha en bra helg, kram Katta

Dicksonska våningen sa...

Hej hej!
Ja, tygblommor är ej att förakta! Jag har några lite här och var så jag slipper hålla reda på alla nu när det är så varmt och soligt i fönstren. De två första buketterna trodde jag var riktiga blommor!!
Hästens har nog en rund säng - men den kostar nog ett par hundratusen! Jag skojar inte...
Annars vet jag bara IKEA tror jag.
Kram Annika

Anonym sa...

Vad fina de var! Jag som inte ens tycker om plastblommar, men de här var riktigt naturtrogna :)

Sara sa...

Hej
Fina blommor, har faktiskt inga tygblommor. Kanske skulle skaffa. Ha en fin helg.
Kram Sara

Pysselprinsessan sa...

Skönt att Mr Gnu är hemma igen!

Å förresten, så tror jag att hon köpt duken på loppis... :) Älsklingens farmor är nämligen en gammal loppis- och auktionsräv av rang! Haha! ;) De har till och med en ladugård för alla inköp hon och maken gör tillsammans! Hi hi! Man kanske blir likadan som äldre, vem vet! ;)

Trevlig långhelg!
Kramar

n o r d i n g å r d e n sa...

Så mycket läckra foton och stort grattis till det fina repotaget från ditt vackra hem, och så söt du är: ) trevlig helg! Mari.

Anonym sa...

Tjohej! Hittade hit tack vare tidningsreportaget i Kuriren och måste bara säga att jag gillar din blogg och din stil stenhårt!:)

Mjuka sa...

Hej
Hoppas att du haft en skön härlig Nationaldag
kramar Malin

Anonym sa...

vilka härliga bilder man möttes av i Kuriren, du har verkligen sinne för detaljer och färger ihop. Ett riktigt mysigt hem// Linda

Hjortgården sa...

Var in och kikade på "ditt" reportage i Kurren på deras hemsida!

Du har verkligen fått till det fint.

Kram Maud

Bloggarkiv