fredag 12 mars 2010

Målat köksstolar

Använde mina färger som jag inhandlade igår till att måla om våra två pinnstolar i köket. Det har jag planerat att göra sedan de inhandlades. Målade blommor på sitsarna men jag är osäker på om jag vill ha dem kvar, ska kanske sandpappra och måla över dem så de blir enfärgade och enklare?
Trevlig helg! :)

17 kommentarer:

lolla sa...

meeen vilka söta stolar de blev verkligen fina och jag gillar blomman på dem
kram lolla

emmalill sa...

Så fina dom blev. Tycker som var super fina med blommorna. Men det finns alltid en risk för att man tröttnar. enkelt helfärgat funkar alltid. Blir fint vilket som :)

Kram Emmalill

Jenny Bergvall sa...

Fiiina!!!

Anonym sa...

Hei, og takk for kommentar på min blogg, koselig :-). Ja jeg så det jeg også at du hadde laget perlepynt :-)). Syntes det var et arti sammentreff..Dine var ekstra fine da. Jeg må lage flere seg jeg ;-). Stolene ble fantastisk fine:-) . Har noen slike som står på lista over maleprosjekter jeg også!! Ha en kjempefin helg...klem fra Anita

IwantaHelicopter sa...

Nej! Det var jätte gulligt med blommorna! Jag tycker att du ska ha kvar dom. Och om du blir less så kan du ju bara knyta på dynor. :)

Snusans Inredningsblogg sa...

Vad häftigt! Jag är övertygad om att man blir på bra humör så fort man kommer in hos er. :)

hverdagsgodteri sa...

De ble kjempe-fine! Men jeg tenker nok som deg, at det kanskje kan bli enda finere i lengden med helt ensfarga. Ha en fin helg da!:)

Persilja sa...

Behåll blomman! Du har ju lagt ner möda på den syns det ju! Eller gör så här: lägg handen på hjärtat och känn efter: tycker DU att det är fint. Skala bort alla känslor av vad dina besökare/vänner/bloggläsare/killen/mamma ska tycka, känn bara efter DIN känsla. Nå vad sa den? Gör då som rösten sa! :):):)
Jag är expert på att försöka se med andras ögon, men då blir det bara kaos i huvudet. Så jag har stängt av kanalen i huvudet som ska tillfredsställa allas smaker, svärmors, pappas, syrrans, kompisarnas, barnens, mannens, bloggläsarnas....du ser det GÅR ju inte. :) Så jag har numera absolut makt. Det är skönt och mycket enklare.
Jag fick ett gullligt mejl häromdagen med ett bloggtips; din blogg. Jag tackade och sa att jag redan hade dig som en favorit och att vi dessutom har massa knytpunkter som att vi bor i samma stad, i varandras grannbyar, att du är släkt med de som ägde vårt hus och att jag fått ett flamingotyg av dig. :):):)

Zizzi sa...

ÅÅåh! Vad glad man skulle bli om man gick in för att äta frukost och möttes av dessa fina stolar! Jag tycker att det är fint med blommorna på.

annicken_j sa...

Gullige!!! De er til å spise opp!

Estella sa...

Håller med- behåll blomman och fixa en sittdyna om du tröttnar!

Sanna sa...

Helt underbara stolar..behåll blommorna..tröttnar du så kan du ju alltid måla över senare =)

SV: Jag bara älskar att ge bort presenter..har ju adresserna till en del utav er fantastiska bloggare i alla fall.. får försöka få tag i fler så jag kan "tomta" mer.. ;)

Kraaaaam
Sanna

erry sa...

Åh, så söta! Jag tycker du ska spara blommorna, det blir ju en trevlig överraskning när man drar ut stolen och ska sätta sig. :)

johanna sa...

snyggt

Mindi sa...

Åh alldeles ljuvligt fina och glada blev de. :)

Kram
M I N D I

Anonym sa...

tycker att blommorna ger lite barnrumskänsla. finare med enfärgade!

Lady Thirty sa...

tjusigt må jag säga :D

kramelikram

Bloggarkiv