fredag 4 december 2009

En kökssoffa

Nu finns det plats för många personer runt bordet, äntligen finns det plats för en kökssoffa.
Denna snyggt omklädda soffa tillhör Mia.Vi ska hämta hem en helt fantastisk soffa som ska kläs i något fantastiskt tyg. När inte våra fantastiska gäster sitter i den så kommer min fantastiska sambo garanterat att inta ett fantastiskt liggläge i den.

Ja ni fattar... Fantastiskt va? ;p

7 kommentarer:

Sara sa...

Åååh, finns det något finare än kökssoffor? Vill med ha en, men här finns absolut inte någon plats för en sån i köket=(
...får nöja mig med min sänggavel som är en gammal kökssoffa sålänge!!

Lotta sa...

Oo me like köksoffor!

Haha ja musik är livet:) Johan kan sina grejer!

Jag kommer gärna och kalasar och hyllar världens bästa pysslerska. Fast det beror på när. Jobbar nämligen till 19.30 imorgon :( Är det ute i nya bostaden fikat är eller i gamla?

Jo vi får pyssla ihop lite julkort kanske? vore nått

kram

Anonym sa...

Det er så koselig med en sofa på kjøkkenet. Heldig du, som har plass! Har lurt på å bytte ut det enorme kjøkkenbordet vårt for å få sofa på plass, men hvor skal jeg gjøre av alle barna da? ;) Lekre puter!

Petra sa...

Wow, vilken supermysig och SNYGG kökssoffa!

Lotta sa...

Hello hottie! Tycker vi kan dra någon pysselafton någon dag framöver. Dricka glögg och tllverka lite julkort och skicka världen över. Vi kan vara hos mig då du kanske har allt pyssel i kartonger:)

lövlikisses

Anna sa...

Älskar tyget till kökssoffan! Ha en god jul! =)

Jonna sa...

Hej,
jag vet inte om du fortfarande bloggar, då jag kom in här av en slump. Jag letar tyg till min nymålade kökssoffa och googlade därav på bilder och hittade då din fina soffa ... och dess otroligt fina tyg - jag vill ha, måste ha! Jag ser dock att inlägget gjordes 2009, men det kanske möjligvis finns kvar någonstans. Så, frågan är om du vet vad tyget heter !? Vore jättetacksam för svar.

Jonna (:

Bloggarkiv