torsdag 19 november 2009

Färgfägring

Snart blir det flytta av, nämligen redan första december. Bilder från nya hemmet kommer inte förens vi har fått lägenheten. Ska bli kul att plocka ner och plocka upp på nytt. Även om det är samma saker så blir det ju alltid som julafton när man får packa upp alla kära pryls igen :) Blir såklart lika färgglatt i nästa hem också, eftersom att vi knappt äger några neutrala saker.

Min sambo har fått se sina svarta krukor, vaser, lampskärmar m.m. "stylats" i färglada nyanser och mönstrade kreationer så det finns nog knappt något svart kvar i hemmet.. Tyck inte allt för synd om honom bara, för han har sakteliga övergått till att bli en färglover han oxå. Man blir ju som man umgås ;)

Mot nytt större hem!

5 kommentarer:

lotta sa...

Hello babe. Jo en grej har hänt eller inte än, men då den händer så är det jobbigt. Min farbror lever nog inte så många veckor till:( Är bara förmycket på engång nu känns det som.

I helgen åker jag till byn och är med pappa. Sen åker jag till pajala också en sväng så jag kommer inte vara tillgänglig för aktiviteter.

Jo jag är sugen på att piffa till håret. Men till en galen färg. Orange! Kanske åt koppar hållet. Är less på att vara blondie nu.

erry sa...

Hej! Naturligtvis får du länka till mitt lamp-inlägg! Blir bara smickrad o glad för att du frågar! :)

Ha en fortsatt fin kväll! Kram

erry sa...

PS. Om du vill låna bilder också så kan jag skicka dem separat till dig, eftersom bilderna ligger i ett collage på min blogg och du får med hela rasket om du kopierar där... Säg bara till!

Zizzie sa...

Varifrån kommer den läckra gröna tvkannan på bild två? :)

Sara sa...

blir nästan lite avundsjuk asså. Såhär vill jag att det ska se ut hemma hos mig också. Får verkligen sätta igång med lite pyssel och sådant nu. Blir så inspirerad av din blogg! Hoppas allt går bra med flytten!

Bloggarkiv