torsdag 5 mars 2009

Kudd-pimp!

Denna kudde blev till av en pricking kökshanduk och en gällt grön frottéhanduk.

Det rosa kuddfodraldet hade jag redan hemma men jag tyckte det var lite intetsägande som det var, men efter makeovern förmedlar kudden kärlek!
Undra just om jag inte missbrukar ordet LOVE lite? ;)

19 kommentarer:

Maria sa...

Så mycket roligt och finr du fixat til sedan jag sist kikade in! Både kudde, filt och kruka. SUPER!

Ninas Drops sa...

Tjo hei!
Du å du.. dette var en kjempefin pute... en slik vil jeg lage og... hermegås (betyr: en som lager helt lik) hi hi... hvis det var vanskelig å forstå.....

Ja du tenk i dag lagde mannen i huset mat for andre dag på rad... jeg bare tok det litt med ro... og maten smakte sååå godt.. deilig å bare spise...ikke lage hver dag....

Ja du jeg har faktisk brukt mini sine kjøkkenredskaper jeg og...for jeg synes de var så morsomme... litt små men men... det gikk.
Ha det fint, her skal drops dusje for hun/jeg skal på tupperware party....*sukk*, stiller opp for en venninne som lurte på om jeg villle komme... Men jeg vil jo heller ha produkter fra RICE jeg... *sukk*.. klem klem fra meg=)

Unknown sa...

Neeej! Man kan nog ALDRIG få för mycket LOVE i livet ;)
Häääärligt och påhittigt som vanligt - vad duktig du är! Tänk om jag hade haft tid att lägga på alla min idéer... Just nu samlas de bara på hög i väntan på att jag ska ta tag i dem och förverkliga dem! Kul att inspireras lite!

Kökshanddukar är perfekta att återanvända, dessutom! Jag sydde en gose-giraff åt Liva av en kökshandduk från Åhléns! PERFEKT! Och slitstarkt!

Mamma C sa...

Du är så himla duktig, men det har ja ju sagt förut. Men det skiter jag i, för du är en riktig duktig pysseltjej.
Kram mamma C

Eva Linnea sa...

Du är färgstark du! Jag undrar om man överhuvudtaget KAN missbruka LOVE?
Kram EL

Anonym sa...

Love är ett väldigt bra ord :) tänkte bara fråga om du fått mina mail? Om du ändrat dig så går det bra. Du behöver inte köpa tavlan (känn ingen press snälla :). Undrar bara om du är sur på mig? :(

Lisa sa...

Sååå cool!
Nu måste jag ta mig i kragen och släpa upp symaskinen från källaren...

Anonym sa...

Gud vilken cool blogg du har måste jag säga! riktigt cool ;)

LillaLykke sa...

Kult! Du lager så mye stilig :)

Petra sa...

Åh, vilken söt kudd-pimpning!!

Zizzi sa...

Mysig kudden blev! Jag har också funderat på länge att sätta lite ord eller bokstäver på mina kuddar. Vi får se om jag får "ändan ur" och gör nåt snart.
Kram cissi

trotsig sa...

Men du är så bra, ju. Tänk att återanvända sådär. Fint!

Anonym sa...

Vilken härlig kudde! Jag älskar kuddar! Har köpt lite nytt tyg på Ikea som förhoppningsvis snart blir nya kuddöverdrag :)

Det har inte blivit någon simning ännu, schemat och humöret har inte tillåtit det, men jag ska försöka ta tag i det alldeles snart! Nu ska jag ut på en morgonpromenad! :D

PillePalle sa...

For en fin blogg du har! Så flotte farger! Tusen takk for hyggelig kommentar!
Hilsen fra Pillepalle

Linda sa...

supersnygg kudde! nu kände jag bara för att skita i allt jag skall göra idag, åka hem till min mammas sy -coh pysselrum och låsa in mig där hela helgen och sy ;)

ha en bra dag!

Kram

Anonym sa...

Vilka roliga idéer du har =)

Helena sa...

Det finns värre ord att missbruka isåfall!! Kudden blev helt galen..., men underbar! Du är ruggigt kreativ! Ha det gott! Kram

A home far away sa...

Wow den är stå tuff, helt klar pimpad:)

Kram Gunilla i Singapore

Anonym sa...

Vad fräckt!
Kramar

Bloggarkiv