söndag 29 mars 2009

Är ni samlare?:)

Det är många som gillar att samla på saker.
Min jobbarkompis dotter samlar på härligt färgglada badankor...

...och jag har börjat samla på mig ugglor igen! Hade massor av dem för några år sedan, men sedan skänkte jag iväg de flesta av dem. Nu börjar antalet likna en samling igen! :)Nu är jag lite nyfiken på om ni är samlare av något?:)

18 kommentarer:

Sophie sa...

Jag samlar på my little ponys:) Dom gamla är finast, men dom nya är också söta:)

FRÖKEN GRÖN sa...

Ugglor är himla fina. Jag vill gärna samla på ugglor men här i krokarna är de en sällsynt art på loppisar och second hand...

Jag samlar på en del saker i mycket liten skala bland annat muminmuggar, plåtburkar och ljusstakar för stearin- och värmeljus. Och växter! Jag älskar att handla prunkande gröna växter, ha ha!

emmsan sa...

Härlig ugglesamling du har, samlar också på ugglor i roliga former och som tilltalar mej, älskar dom=) Fyndade två idag på loppis!!! Ha detv bra, kram emmsan

Lilla jag sa...

Söta ugglor!
Salida betyder utgång på spanska. Som du kanske har gissat då , så är ytterdörren där :)

Jenny Bergvall sa...

Samlade på grodor i många år. Har några få kvar men har skänkt iväg de flesta. Har påbörjat en liten samling av Pez-figurer. Men.. sonen leker mest med dem *s* ... till mitt förtret *haha*

Tant Grön sa...

Jag har samlat på grodor, men när antalet blev för stort gjorde jag mig av med en stor del. Nu får endast grodor med funktion komma in i detta hem, typ kläder med grodor på, porslin, handdukar, tavlor, men troligtvis inga prydnadssaker. Sedan har jag alltid gillat pez, men aldrig direkt samlat. Jag köper till barnen om tillfälle ges, men antalet är under tio.

Tack så hemkt mycket för de snälla orden på min blogg, jag blir så glad :-)

Kram Tant Grön

Zizzie sa...

Samlare vet jag inte men jag har väldigt många buddhor och geishatavlor ^^

Lady Thirty sa...

när andan faller på så samlar jag på pez och på hello kitty-saker :D

kramelikram

Iris sa...

Kiwilyktor samlar jag nog på. Dina ugglor var ju jättesöta :)

kram /iris

Zizzi sa...

Oj oj, var ska jag börja. Jag samlar på samlingar, kan man kanske säga...Bl.a Betty Boop, playboy-kaninen (saker med den logon på alltså), autografer, klockor och fina saker.
Kram cissi

Viktoria sa...

Du har fått en liten utmärkelse av mig i min blogg, ville bara säga det :D

Mari sa...

Jag samlar på min hästtidningar :)

Har snart alla från början 1972 tills idag :)

jessi sa...

Såå fina ugglor du har!

Jag samlar på väskor och burkar! Men det visste du nog redan!

Jag vill också vara så pysslig som du är, har värsta kreativa torkan just nu... har liksom inte ro i kroppen, har väl fullt upp med nytt roligt jobb.

kramar

Helena sa...

Här samlas det på ALLTFÖR mycket!!! :-D Köper på mig mycket retrotyger och äldre 50-60-70-talsporslin, framför allt Rörstrand.

Alla bäckar små sa...

Nej, samlar inte på nåt tror jag, skulle vara tyger och barnkläder då! :-) Förut samlade jag på snygga papperspåsar, men det vart så mycket så dom kastade jag när jag flyttade. Tips till dig, vet du att de har en superfin uggla på Åhlens nu????

Sandra sa...

Jag samlar på grisar, jag har ca 60 stycken.. och inte riktiga då;)

Åsa sa...

jag samlar på alldeles för mycket saker tycker min sambo. men det tycker inte jag! fina papper, band, vackra bilder ur tidningar, små bra-att-ha prylar, fina tallrikar och en massa mer. Ocj växter förstås! Balkongen svämmar över!

Ingrid sa...

Jag sammlar på robotar och muminskålar

Bloggarkiv