onsdag 25 februari 2009

Premiär imorgon!

Ni har väl inte missat H&M home? :)

Från och med imorgon kommer Hennes & Mauritz börja att sälja inredning, gå gärna in och kika på utbudet HÄR.

Dock kommer försäljningen endast ske på postorder då deras butiker är anpassade för kläder.

Sidan är uppdelad i fyra kategorier:

Natural ­

Graphic

Colourful

Classic

Personligen så gillade jag det mesta ur alla kategorier, men favoriten blev ändå Colourful (kanske inte heelt otippat)!

Har kollat runt lite på olika bloggar och vissa verkar lite besvikna på utbudet, men jag tyckte det var superfina grejer.

Vad är eran åsikt om H&M home, kommer ni att beställa något därifrån? :)

21 kommentarer:

Anonym sa...

Just det där tyget är såå läckert! Vill ha! :)

Miss Agda sa...

En del av kollektionen släpptes faktiskt redan förra veckan och jag ska precis iväg o hämta ett litet paket från HM HOME :-) Några kökshanddukar och kuddfodral blev det.
Ps: Ang glaskristallkronan så vet jag tyvärr inte var man kan köpa en sån tom ställning så man kan komplettera med udda glas själv. Undrar det själv också. Tänk vilken miljögrej och mkt mer personlig än så blir det ju inte!

Anonym sa...

Jag hittade inget jag kände att jag behövde från H&M Home, det mesta jag gillade finns att köpa lite överallt. Kudden du visar är fin men inget jag tycker passar in hemma :)

Dockan är väl 10-15cm hög kanske, svårt att säga. Jag har sprungit med en kompis och shoppat idag så jag har inte kommit någonvart med städandet. Lat är nyckelordet ;)

Anonym sa...

Jag hittade bilder av Lagerhausdockorna på en blogg. Inte lika söta som den jag visade men betydligt billigare. http://turquoiseinspiration.blogg.se/2008/september/geisha-old-and-new.html

trotsig sa...

Av en helt annan orsak. Vad kul att du också rider. Jag har ingen egen häst men lånar min mammas. Har tagit lektioner tidigare men har haft uppehåll ett tag. Det är så fantastiskt med hästar!

Mamma C sa...

Ska kolla om det är något man faller för.
Kram mamma C

Brigg sa...

takk for hilsen:-)

FOR et fint hjem du har! Veeldig fin stor flamingo! Hvor har du kjøpt den?

Emma sa...

Hallåj! Jo jag tyckte att det fanns mycket snyggt som man verkligen ville ha!!!=) Men jag blev lite besviken eftersom jag trodde utbudet skulle vara mer...

Inte så otippat vad du tyckte bäst om;) Ha det bra, kram emmsan

Anonym sa...

Sv: jag har inte tänkt på simning, det var en bra idé. Men det är en aning bökigt att ta sig till badhuset och så kostar det ju pengar för en fattig student :/ Men värt att kollas upp! :)

Jag är nog den enda som inte kollat in H&M Home ännu, men jag SKA! Verkar som om de har mycket fint!

Anonym sa...

He he jag är på g ;) en utklippt elefant i retrotyg i ett hjärta som ska bli kudde. Kika upp att en sån kudde kosta 400kr! nO way att jag har råd. Så jag gör en egen version.

Aaah finns lite snyggt i hm katalogen. Vill ha den kudden du visar :) Men jag får ta det lungt med inköp nu när jag är utan jobb. Får försöka sy lite eget i stället. Har ju en bunt tyger som väntar på att jag ska lära mig sy bra ;)

Har du nån kompis som gillar pyssla lika mycket som dig?

Gonatt :)

Bettan... sa...

Hejsan! Håller med dig. Tycker att det var en hel del fint. Lite roliga grejer faktiskt. Så jag skulle nog kunna tänka mig att beställa nåt sen :)
KRAM!

Anonym sa...

helt ok, gillade colourful, kommer nog köpa cerisa handdukar, badrumsmatta, kudde!

ha det så gott!

kramar

Anonym sa...

Jag gillar det, helt klart. De håller ju samma linje som kläderna. Snyggt till bra pris- men jag undrar hur kvaliteten är???

Ninas Drops sa...

hei du.
Ja ble vel litt skuffet jeg også over katalogen...hm...
Men du jeg likte godt det mønsteret du har dratt frem her ja... Det kom visst i begrenset opplag. Og slikt er alltid spennende vettu...
Nå må jeg gå og legge meg jeg...
Husbonden legger gulv på kontoret og jeg er sååå spent. Det ble så fint. Med nytt valnøtt gulv til den turkise tapeten...yausa....

Ha det fint, vi talas..
Dropsipepsi.

Minmill sa...

Jeg har kikket i katalogen som kom i posten i dag, og jeg må si jeg ble litt skuffet. Dette var ikke helt til forventningene. Likte de rosa og gule håndklærne og det mønsteret du viser på puten. Jeg kommer ikke til å hive meg over en bestilling. Tipper nok at H&M kommer sterkere tilbake i neste runde. Håper iallefall det. :)

Anonym sa...

Va!Detta visste jag inget om, vad spännande!

Jag kanske inte heller tyckte att utbudet var det bästa men detta innebär ju att det kommer mera och går det bra så får vi vel se produkerna live i butikerna snart. Kul!

Anonym sa...

Åh det har jag redan gjort och påväg är det oxå. Man kan ju kolla vars paketet är nånstans på "din sida" och igår stod det postavi skickad, vilket borde innebära att det kommer i dag, iiiiiiih! Jag kunde inte vänta på att den supersnygga colorfullkudden skulle släppas till försäljning, så troligtvis får det bli en beställning till idag, hi, hi.

Zizzi sa...

Jag funderar på "manhattan"-kuddarna till soffan och "100% LOVE" i olika färger till sängen.
Kram cissi

Anonym sa...

Booooring var det, ska INTE beställa.

SaraMy sa...

jag tyckte dom hade en hel del fint faktiskt, är väldigt sugen på ett påslakan och en kökshandduk och två kuddar... ^^

Anonym sa...

Nej jag tror inte det blir att beställa något. Hittade inget som jag kände att jag ville ha. Men det är kul att de startat och förhoppningsvis gillar jag deras saker framöver.

Bloggarkiv