tisdag 17 februari 2009

Inspirationshjälp tackelitack! :)

Köpte denna träRENa skapelse på en pysselbutik, tyckte att den skulle vara riktigt fin att ha i något fönster. I butiken tänkte jag att det skulle gå att skapa något roligt av den, men nu har jag TOTAL idétorka och kommer inte på någon kulig idé alls! Vill ju att den ska bli lyckad.
Tar gärna emot era kreativa ideér ! :)

På butiken hade de vårens Pandurokatalog. Oj, vad mycket kul den är fylld med, vill ju ha ALLT! Kolla in på deras sida HÄR.

Tänk om man skulle få ha ett rum fyllt med pysselsaker. Dit skulle man rymma ibland, för att inte visa sig på många timmar igen ;) Än så länge får jag nöja mig med ett överfullt pysselskåp i vardagsrummet och att kreativa mig vid köksbordet, men det duger det med!

Har ni något speciellt pysselställe i hemmet?

26 kommentarer:

Bettan... sa...

Hejsan! Jag drömmer oxå om ett eget pysselrum. Jag ska försöka övertala min pojkvän till att jag ska få ett när vi flyttar ihop. Får se om jag lyckas :P
Jag är lite dålig på det där med roliga idéer men jag hade nog målat den i nån skrikig färg, gärna en glitterfärg :) Eller kanske prickig?
KRAM

Christine sa...

åh, den var jättesnygg :D kle den med noe wallpaper? :)

Minmill sa...

Ville prøvd å ha litt farge på hjorten. Spray den i en kul farge og kanskje tapetsere sidene på den i med mønster papir. Du finner nok på noe bra, og gleder meg til å se resultatet. :) Ha en fin dag. Klem Minmill

Petra sa...

Åh, den var nyskapande ;-)

Maria sa...

Ser framför mig att den i ditt hem skulle passa att vara rosa eller turkos med massor av glitter på...

Anonym sa...

Jag skulle måla den bara enfärgat i någon härlig stark färg så den fina formen kommer fram. Enkelt men snyggt!

Ha en bra dag!

Anonym sa...

hej!

jag skulle nog målat den i en o samma färg så formen kommer fram. Enkelt men snyggt!

Ha en bra dag!

kram

Zizzi sa...

Antingen målar du den eller tapetserar med papper. Om du vill ha den i ett fönster kanske man kan hänga lite prismor i hornen, så den reflekterar lite ljus. Annars kan man kanske hänga lite smycken på den, eller ha den som "nyckelskåp" i hallen, eller gör så att den glittrar som bara den! Ja, jag brainstormar bara lite här....
Kram cissi

Mia sa...

Icke. Men så har jag typ tummen mitt i handen. Skriva, det är det enda kreativa jag kan!

Håller med. En del människor är så trångsynta. Tråkigt tråkigt.

Kram Mia

Anonym sa...

Oj, då måste jag hämta en ny Pandurokatalog :)

Tjaa, beror på hur du vill ha den, du kan ju klä den i fint papper eller måla den och strö glitter på den eller.... nåt... :)

Ja, rosa telefoner is the shit ;)

SaraMy sa...

Hahaha,.. ja ,smyga in rosa är väl det enda man kan..

Jag tycker nog att du skall måla den knallrosa eller limegrön. Eller rosaglittrig! fullkomligt dränk den i rosa glitter. det tror jag blir fint. och sätt rosett runt halsen ^^

Nej.. ingen pysselhörna än.. skulle gärna vilja ha ett pysselrum, men det gå ju inte. Snart skall dock skrivbord införskaffas! besvärligt att sitta och greja vid vardagsrums''bordet''.

Linda sa...

rosa hade nog varit en tjusig färg ;)
min mamma har ett helt sy och pysselrum där ja oftast spenderar all min tid när jag besöker henne ;)

mvh
Linda

Anonym sa...

Något särskilt pysselställe?
...nja, det funkar oftast bra precis där jag är =)
Men visst, tänk ett särskilt "pysselrum"... med ett "lager" som bara fyller på sig själv och man behöver gå och plocka precis det man behöver där ;)

Anonym sa...

Nej nej nej absolut ingen pysslehörna! :P

Jättefin grej du köpt faktiskt, riktigt snygg.
Gör den glittrigt rosa så blir du säkert nöjd;)

Annars röstar jag på regnbågsfärgad eller turkosrandig :P

Josefine sa...

Jättefin ju! Jag har ingen vidare pysselnerv men blir helt avundsjuk när jag hör om människor som har pysselsaker hemma. För det händer att andan faller på men sen blir allt så jobbigt när jag bara har typ en mjölkkartong och tape att pyssla med. Lite fattigt liksom.

Estella sa...

Tjusig... jag kanske är tråkig men jag tycker den är fin som den är! Men du skulle kanske prova att måla den i en färg som du INTE skulle valt annars, fast som ändå inte skär sig mot den övriga färgskalan i lägenheten? Jag tycker vinrött och rosa kan vara snyggt tillsammans. Du skulle kanske kunna måla olika färger på olika sidor, så kan man växla!

Om jag pysslar så blir det på köksbordet - det är stort och bra!

Anonym sa...

Jag skulle målat den i en färg, eller kanske lite prickig? Och faktiskt tyckte jag att den var rätt söt i vitt också, kanske kan du måla om den lite då och då? Så förändras den i takt med vad du är sugen på för färg för tillfället... :P

Jag är förresten lycklig innehavare av ett pysselrum fullt av lådor med färger, penslar, pärlor, scrapmaterial, sidenband, presentpaper, tapetprover, målardukar, staffli osv. osv.

Det tragiska är att jag har alldeles för lite tid att spendera i rummet... (Bilder på rummet kommer snart på min blogg..)

Eva Linnea sa...

Jag bor "lyxigt" stort och har ett stort arbetsrum, där jag målar, syr, bloggar, tittar på TV och fixar. Jag pysslar inte så mycket, men det finns ju annat att dona med.
En ren i "rosa hemmet" måste väl vara rosa med MASSOR med glitter!? Lite piercing i hornen med glittriga hängen kanske?
Kram Eva Linnea

Anonym sa...

Mina tips!

Använd decopage & klä den med tidningspapper eller blad från en gammal bok.

Skriv en text på den, tex Do you deer

Kramar A

Anonym sa...

Å så fint du hadde det i ditt gammla lilla hem :) fint nu med! söt liten ren, säker på du kommer på nåt skoj :D tapetsera den? :D

Ja visst är det konstigt att hantverk slupmas bort så, ska bli skoj att se din stickning, har börjat ett nytt virkprojekt som artar sig lite, men jag har minst 3ggr så mycket kvar till att göra för det ska bli en bra storlek.


Skön dröm du hade :D skratta massa, du och persilja är de som drömmer konstigt ;) En gång drömde jag att jag fick 8gorilla bebisar. Så man kan ju drömma väldigt kontsiga grejer?!?!Hoppas er nya granna är en snäll en :) Hade varit skoj om vi hade bott nära! Pyssel dax deluxe :D de tveckar jag intepå!

Anonym sa...

Hej tjejen!
Gå in och kika i våran webbshop.

http://www.daisydapper.com/

Kram/ Daisy dapper

Anonym sa...

Tapeter förstås!!!!! Rita av profilen på en tapet eller ett mönstrat omslagspapper i lite tjockare kvalitet och så tapetsera. (Inte så oväntat tips från mig va?)

Lisa sa...

Tänk my little pony, då kan det ju aldrig bli fel:)

Miss Agda sa...

Kanske köpa lite lurvit (rosa) tyg så den kan få en fin päls? :)

Emma sa...

Mysig ren, du kommer säkert på nått jättebra=) Ha en trevlig helg, kram emmsan

Pysselprinsessan sa...

Hihi! Jag hittade oxå katalogen idag! På norska visserligen, men det duger ju bra det oxå! :)
Kramar

Bloggarkiv