onsdag 7 januari 2009

Hemklickat till vardagsrummet

Idag kände jag ett starkt behov av att unna mig något, så jag klickade runt lite bland nätbutikerna. Vet inte hur många gånger jag har klickat ihop en varukorg med sedan ångrat mig i sista stund... "Kanske jag inte behöver dessa prylar ändå" brukar jag tänka, men idag behövde jag dessa LIVSNÖDVÄNDIGA prylar! ;p
Intalade mig själv under tiden att jag förtjänade lite slöseri, eftersom jag jobbat nästan alla röda dagar under julen, samt att J har fått ett nytt jobb så nu behöver det inte snålas längre.
Hade peppat mig själv tillräckligt mycket när det väl var dax att fullborda köpet, så jag lyckades genomföra det hela vägen denna gång!
Prylarna kommer från Inreda.com:
Ljuslyktor i form av fåglar, från Rice. (Beställde två gröna och tre turkosa)
En grön sittsäck (Brukligt på filmkvällarna då någon=jag brukar få inta ryamattan eller armstödet på soffan;)
En stor glittrande kronhjort

Brukar ni nätshoppa inredning?

20 kommentarer:

Maria sa...

Hej!
de där fåglarna är så fina, har minsann spanat på dem...men har ju redan sisådär en miljard ljuslyktor och ljusstakar så jag har ångrat mig sådär i sista sekund.
Skönt med sittsäck!

Lilla jag sa...

Nätshopping är det bästa!

Ninas Drops sa...

Kuli
Det var fiiiine ting. Herlige farger sammen.

Skal straks legge ut noen fugler jeg har spraylakket som ligner, men uten telys delen og så er de gule og oransje..
Ja på Inreda har jeg og laget meg mang en kurv med varer og også angret meg...må tenke + toll og frakt og da blir det litt veeeel dyrt.. kanskje lurt for da blir det ikke handlet så mye..men mest leit...
Ha en fin kveld...hilsen drops!

E sa...

Visst är det skönt när man har intalat sig själv att man behöver något! Personligen har jag intalat mig sälv att jag behöver en resa till Malta :-)

Blir Rosa Hemmet Gröna Hemmet nu?

Elisa Day sa...

Vilka läckra saker du shoppat! Jag har inte köpt inredning via nätet men mycket annat däremot. Ha det så bra!

Mamma C sa...

Nja det händer att jag har nätshopat prylar till hemmet. Söta små pippi
Kram Mamma C

johanna sa...

Thank you babe!!!

Miss Agda sa...

Jag brukar inte nätshoppa så hemskt mkt inredning. Mest kosmetika o ibland kläder. Om man känner att nånting känns "nädvändigt" att köpa så då är det ett befogat köp tycker jag :-)
Kram

Dicksonska våningen sa...

Jag har också gjort så många gånger... :) Jag ändrar mig i sista sekund, vi behöver mycket annat just nu. Så det blir mest bara fönstershopping för mig :)
Jättefina saker! Det gröna och turkosa är så fint ihop.
Skönt att sambon fått ett jobb med bättre lön! Det underlättar massor i vardagen!

Jo, det som tar tid i tillverkningen av en soffa är administrationen. Det ska läggas in i register hos tillverkaren för att hamna i en kö. Så man får stå i kö efter andra som också beställt soffan. Så även om man kanske bara vill beställa några soffkuddar från tillverkaren så tar det lika lång tid som en soffbeställning! Sedan är det MASSOR av tid som går åt till själva levererandet av soffan. Hos oss t ex, sker leveranser till vår butik en dag i veckan. Allt som vi ska få samlas på ett av åkeriernas lager. Och en gång i veckan tar de vår "hög" och kör ut allt tillsammans istället för att köra en vända varje gång de får en vara som ska till oss. Detta är ju egentligen ganska miljövänligt då vi får en massa leveranser från upp till 10-30 olika levernatörer och fabriker.
Sedan ska varorna packas upp och märkas hos butiken för att sedan bokas en tid för utkörning av soffan till kunden.
Kommer soffan från Asien t ex kan väntetiden vara upp till 16 veckor i värsta fall...
Det finns massor att berätta om denna branschen och dess sätt att fungera! Det är bara att fråga om du undrar något mer :)
Kram Annika

Lisa sa...

Du är så värd det ;D man få unna sig lite ibland.

Miss Muffin sa...

ah... fåglarna. lovely. jag älskar fåglar! jag brukar inte nätshoppa inredning eftersom min kassa är så skral så den är som ett skämt. men så fort jag får mer pengar kommer det hända (igen).

Zizzie sa...

Gillar sittsäcken, har du provsuttit? :)

Ja skorna känns väldigt svenska, väldigt midsommar :)

Lisa sa...

Jodå, visst har jag det. Alldeles för mycket. Funderar på att som många andra bloggare införa köpstopp. Men först måste jag hinna köpa lite viktiga grejor;)

Jättefin skogs tapet, visste inte att Rusta hade så där snygga.

Ha det bra!

Mia sa...

Hej! Igår kom lampan! Jättefin! Den ska få hänga i vår hall.

Sofia sa...

GAAAAH!!! Har du köpt säcken!? Åh, en sådan har jag velat ha länge nu, men det kommer man antagligen inte ha råd med förräns studentdagarna är över. Alltså om ca 3,5 år :(

...å lilla Vicke vire sa...

Shoppar inte så mycket inredning på nätet, men fönstershoppar gör jag föståss!!! Men när det gäller inredning vill jag känna och klämma på sakerna... o så är jag rädd att färgen ser annorlunda ut i verkligheten. Har du varit med om det nån gång, eller e det bara jag som e nojig???

SugarPuff sa...

Hmm 7500.- var inte så fasligt..
Jag har nästan dedikerat mitt senaste inlägg till dig förresten, haha.

Klart jag shoppa inredning på nätet, fast kanske inte de största grejerna.

Kram kram (jag har säkert glömt o skriva något nu men jaja..)

Lady Thirty sa...

finfina fåglar, har liknande fast svarta.
jag har inte nätshoppat inredning...än :)

LillaLykke sa...

For en flott blogg du har! :)

CinderELLA sa...

Jag nätshoppar mest så´nt som man inte behöver eller vill klämma på tex skivor, sofföverdrag, skinnryggsäck. Eller sån´t som jag vet vad det är och inte behöver prova passformen på. Sen är det ju mycket roligare att gå på loppis! Kram Eva Linnea

Bloggarkiv