fredag 10 oktober 2008

Pimpa köket hos designtorget.se!

Kanske världens coolaste grytunderlägg?! Gatubrunnar från flera olika länder, men helt klart är att den Kuligaste är våran egen kärleksbrunn!
Den Avbrutna finns också med, men dem ska man akta sig för har jag hört! ;)
En smart vändbar magnet som berättar om det är rött eller grönt för urplockning.Appropå disk så var jag ju bara tvungen att visa er det gulligaste diskstället någonsin! En kanin som sitter där mitt i allt och vill gärna gömma sig bland lite tallrikar emellanåt, men det är helt klart ett roligare diskställ om det är tomt. Kanske man blir mer motiverad att plocka in i skåpen med denna kanin?! :)


Kakeldekorer som känns härligt modern-retro. Snacka om att liva upp ett tråkigt kakel med enkla medel!Varför inte ha lite färg i skåpen också? Hyllpapper är något som är på väg tillbaka känns det som. Visst blir skåpen roligare, men de är även bra till att skydda de nya skåpen, eller kanske dölja de redan naggade kanterna?Haha... Ja denna trasa skulle jag gärna torka med på vissa ställen, men jag tänker inte avslöja min politiska ställningstagande! :p

Alla dessa prylar kommer från den underbara nätbutiken Designtorget, tur att den finns på nätet nu för tiden för oss som inte har möjlighet att besöka den så ofta. Älskar verkligen ALLT de har på det stället!
*
Present till någon?
Du kan även handla presenter på deras hemsida samt få dem inslagna och hemskickade direkt till dina vänner! Det är ju superbra om man vill fira någon som bor en bit bort. Här finns även en presentguide om du riktigt vet vad du ska köpa till en viss person. Elektroniska och vanliga presentkort finns även att köpa på sidan :)
*
Tooodiloooo och trevlig helg!

18 kommentarer:

Liza i pepparkakshuset sa...

Den där skylten till diskmaskinen vore nått, då kanske man slipper säga till maken...

Trevlig helg
Kram Liza

Miss Agda sa...

Vet du, jag har letat efter hyllpapper med ljus o lykta så du räddade min dag: det finns alltså på Design Torget. Närmaste DT ligger 40 meter bort så det blir ett litet besök där imorgon!

Tusen tack för tipset!

Saramedflera sa...

Vi har fått Designtorget i Linköping, finns alltid något man vill ha. Önskar dig en fin helg.
Kram Sara

Petra sa...

Åh, vilka underbara saker du visar. ÄLSKAR din smak!!!

Dicksonska våningen sa...

Hej gumsan!
Vad glad jag blev att du gillade brorsans låt! Jag ska hälsa honom att han är uppskattad :) Han känner sig inte så bra nu för tiden nämligen. Det är en tuff bransch det där med musiken. Jag tror att han har blivit utbränd... stackars liten...
Jag har väl en sångröst men vet inte riktigt vad den duger till. Jag sjöng i kör under gymnasiet och eftersom jag gått på musikskola i 10 år, spelat flöjt mestadels, så är jag i alla fall musikalisk och inte tondöv :)
Ha en superhelg!!
Kram till dig

Elisa Day sa...

Det där diskstället med haren var jättecharmigt! Min stuga ligger mellan Kalix och Haparanda alldeles bredvid havet. Ha en trevlig helg

Mamma C sa...

Vilka fiffiga och bra saker du visar.
Kram mamma C

Lilla jag sa...

Å designtorget som har så mycket fint! Farligt att de öppnat webshop :)

Lady Thirty sa...

I love designtorget...
vi har en butik i hemstaden och jag blev så lycklig när den öppnade!
dina tips var kanon, jag fick genast idéer till julklappsinköp.
Måste bara nämna att en jul fick min pappa en gatubrunn i gjutjärn, även denna ett grytunderlägg, sååå snygg ångrar idag att jag inte köpte en till mig själv...

kramelikram

Heidi sa...

Åhh... kanninen har jag haft lite funderingar på. Men den är lite svår att plocka undan. Vill ha det rent och snyggt på bänken. Men det kanske blir den ändå...

Katta sa...

jasså har de nätbutik nu med. Den disktrasan är ju verkligen schysst! Härligt turkost i ert badrum i förra inlägget. Turkos är min favoritfärg i just badrum passar så bra till vatten och renhet på nåt sätt. Ha en bra helg, kram Katta

Dessi sa...

Designtorget har mycket läckert! Hur har det gått med flytten?! Kram!

Anonym sa...

Haha, A- och K-brunnarna...
Tänk att man fortfarande aktar sej för A och gärna stannar till på A-brunnarna en stund!!! (hmmm, är det bara jag som håller på med sånt!?)

emmsan sa...

Håller med dej, tur att det finns på nätet eftersom jag har ganska långt dit...=) Ha det bra, kram emmsan

Zizzi sa...

Jag älskar också designtorget! Synd att hyllpapperet kostar nära en hundring! Men jag kan inte slå ut det ur hjärnan, så det blir säkert så att jag handlar det i alla fall!
Kram cissi

Johanna.B sa...

Så fina saker! Lotta Kühlhorn som gjort kakeldekoren med äpplena kommer och föreläser här för oss om några veckor, ska bli riktigt kul! Hon är en av mina favoriter!

Kram
/Johanna

Anonym sa...

Menade ju förstås att det var K-brunnarna man gärna stannade till på =D

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

Fina kökssaker du visar! Ha en bra dag! Kram

Bloggarkiv