måndag 4 augusti 2008

Pappelina!

Pappelina har helt underbara plastmattor i härliga färger, de är så fina allihopa och det är nästan omöjligt att hitta endast en favorit. Man vill ju ha allihopa!
De är inte bara sååå snygga, de är praktiska också. Lätta att tvätta och så är de vändbara med andra färgkombinationer på motsatt sida. Variationsmöjligheter alltså.
*
I mitt hem har jag den grönprickiga mattan som möter gästerna i hallen, men nu ska det inhandlas en ny matta till mitt lilla kök. Blir nog någon av dessa skönher som får pryda golvet där!
*
Dessa mattor finns att köpa online på en färgstark butik som heter Förr, där säljer de massor av färglad märkesinrening!

20 kommentarer:

Åsa sa...

Pappelinamattor är supersnygga! Har ingen själv än, men önskar mig en till köket. Tack för tipset om Förr, som jag inte hittat tidigare! =)

Rebecka sa...

Håller med om att dom är riktigt läckra, skulle också vilja ha en =)
Kram Rebecka

Mamma C sa...

Dom var häftiga. Plastmattor hade man mcket förr sedan försvann det. Så har det kommit tillbaka igen. Bra med tvätt, för det är ju inte så enkelt med en vanlig matta.
Kram mamma c

johannaw sa...

Snygga mattor :D
Är du aldrig på poeter nå mer :P

johanna sa...

Snygga mattor.
är du aldrig på poeter?

Ellas Inspiration sa...

De mattorna är verligen härliga. Man blir så glad av de härliga färgerna och mönstren!

Kram Karin

Södralycke sa...

Pappelinas mattor är verkligen fina! Synd att de ska vara så dyra bara...

Första gången jag kikar in här, vilken fin blogg du har! Man blir så glad av alla färger :) Det är en skön kontrast till allt det vita som annars finns överallt!

Ha det bra! Kram Johanna

Mia sa...

Plastmattor är helt underbart. Som du skriver så är de ju så lättskötta. Kommer ihåg att jag tyckte det var fult med plastmattor när jag var liten, men det är ju bra att man kan ändra sig! Ha det gott!

Iris sa...

Det får jag nog kolla upp, jag tycker också att de är jättefina!

Dessi sa...

pappelinamattorna är underbara! vill ha! o tack för inredningstipsen här under! synd att jag inte vann elvis tavlan dock :/

Pysselprinsessan sa...

Oj oj oj vad jag vill ha den gröna med vita prickar!! Å vad fin grodan var i ett tidigare inlägg!
Kramar

Saramedflera sa...

Hejsan
Älskar Pappelina. Jag har den grön/turkosa med stjärnor i hallen.
Kram Sara

Maria sa...

Vi har en svart-vit prickig Pappelina i hallen! Skulle jag välja nu skulle jag nog köpa den rosa röda med medaljongmönster!

johanna sa...

hehe, vad ska han säga? han fick sin cross och jag fick min pålle :D

dahlarna sa...

ÅHH vad jag gillar Pappelina-mattorna skarpt! Vill så gärna ha. Men det är såå svårt att bestämma vilken färg & vilket mönster. Alla är ju fina! Kram!

emmsan sa...

Ja pappelinamattorna är urläckra, har en svart/vit i köket e kanonnöjd! Förr e verkligen en underbar butik, har ju bara 3 mil dit men det är ju tur att den finns på nätet me=) Ha det bra, kram emsan

Gårdsromantik sa...

Vilken skall du välja?

Nu blev jag nyfiken!

Kram Maud

E sa...

Hej! Om du ska till London bara för en Weekend så är det nog bra att bo så centralt som möjligt, helst zon 1 eller möjligen 2 men inte längre ut det blir för jobbigt (och dyrt med Travelcard). Om du vill åka nu i höst så brukar det vara fint i sept och okt men sen brukar det bara regna, så isåfall är det nog bättre att vänta tills på vårkanten. Tips: Jag brukar åka dit med Ryanair från Skavsta eller Västerås, det brukar vara billigast. Eller Sterling från Arlanda ibland. Hoppas du får en fin resa, om den blir av! Kram, E

Lisa sa...

Tjo! hur funkar besöks räknaren? är det per dag eller vecka eller måand eller alltid? Snygga mattor, är på språng efter en till student rummet :)

Malin sa...

Jaaa, visst vill man! Så snygga allehoop! :)

Bloggarkiv