fredag 22 augusti 2008

Inlägg #100 + åldersnoja ;)

Dessa sparbössor fann jag hos Kitsch.se bland deras nyheter. De summerar alla 3 tillsammans min livsplan i ordning som följer! Bara att börja spara med ens alltså ;)
Bröllop
Barn

Evig ungdom
*
Vad tror ni, kallas detta för en liten åldeskris eller? :D
*
Trevlig helg allesammans!

29 kommentarer:

Eva Linnea sa...

Trevlig helg till dig oxå! Kram EL

good penny stock sa...

when will you go online?

lottery results sa...

Nice blog. Thats all.

growth stocks sa...

wow, very special, i like it.

Lisa sa...

He he eftersom jag aldrig kommer gifta mig eller få barn får jag nog satsa på den sista ;) Laser mot rynkor, beam me up scotty!

Petra sa...

Vilka söta motiv! Kul saker du hittar.

StrandviksVillan sa...

Grattis till 100 inlägg!
Dom sparbössorna var riktigt fyndiga!

Lisa sa...

tjo!
Jag antar att det mest är lite klassiska uttryck och så. Min kompis kläckte live slow die old, men jag har sett att den finns på andra grejer med. Drop beats not bombs hade jag på en gammal t-shirt från london.

Annars brukar jag ha med ett block och skriva upp bra uttyck eller citat. Det är lite meningen att folk ska få välja sina favvo citat och kunna få dom i tryck så jag lägger upp lite förslag som jag själv gillar eller kommit på. Blev nöjd med min sista, sammanfattar lite om hur det är här i livet, man måste välja själv.

Kommer kunna fixa tryck i skolan med nu är jag nästan helt 100 på. känns bra :) Kommer poppa upp lite mer citat men förhoppningsvis mer bilder snart med.

hoppas att du med får en toppen helg, ska lägga upp lite studentrumsbilder nästa vecka om allt går som planerat :) kramen!

a home far away sa...

Jag får väl tinga den sista då, haha!

Ha en fin helg

Kram Gunilla

Mia sa...

Hihi, roliga burkar! Livet är dyrt!
Du får också ha en trevlig helg!

Tilda sa...

Jaa, så fina!
Trevlig helg, you!
Kraaam!

☆Cel'Dara☆ sa...

Sv: Ja, luvtröjor är härligt! Nästan det enda jag använder, såväl hemma som på jobbet.
Den randiga var verkligen supermysig, så den kan jag rekommendera. Lite tunnare i materialet, men mycket ludd inuti. :-)
Dock är den rätt så tajt över bysten och höfterna (lite längre modell än vanligt) så jag funderar på att byta till en större. Inte kul om den krymper i tvätten ju!

E sa...

Gud vilka roliga, sådana skulle jag behöva jag som har 25-årskris! ;-) Hoppas du får en trevlig helg du med!

mirkajohanna sa...

Den där första skulle ju inte vara helt fel att ställa på sambons sida av sängen så han kan lägga en slant varje kväll, så det blir nåt giftemål nån gång:)

Elisa Day sa...

Har sett dom där sparbössorna, dom är roliga! Det finns nån det står Im saving for my therapy, den skulle jag behöva ;) Har varit i Luleå idag med, två dagar den här veckan! Och ska egentligen börja studera i Luleå på måndag, men jag tror jag kommer hoppa över det. Hoppas du får en trevlig helg!

Saramedflera sa...

Hejsan
Vilka roliga sparbössor. Jag får ta den tredje eftersom jag redan är gift och har barn
Kram Sara

Gårdsromantik sa...

Hihi!

Den sista lär nog dröja tills du har behov av att nalla från den.

Kram Maud

Katta sa...

Vilka roliga! Måste kolla in den kitschlänken. Ha en trevlig helg du med, kram katta

Ellas Inspiration sa...

Vilka roliga!

Ha en skön lördag!

Kram Karin

alvorada sa...

Love it! :) Takk for tipset om nettbutikken, fant utrolig mye kult der! Jeg ble litt overivrig, klikket lykkelig ivei og fyllte opp handlevogna... Men så fant jeg ut at det ble litt for dyrt å sende til Norge. Arrgh!

jennys hus sa...

haha..kul inlägg:-)

Du har fått en utmärkelse av mig. Kram/jenny

karofina sa...

haha, jaså du... bröllop är nog det dyraste och att få en bebis kostar inte så mycket, vi var rätt fattiga när vi fick stora E men det led vi inte av för vi var så förälskade i varann o den nya bebisen :) skönt att tiderna blir bättre och att man kan spara på ett konto ;)

men de var riktigt snygga :)

kram!

camilla sa...

haha! vilka fina!! jag får kanske börja spara till ett framtida bröllop då!? känns lite jobbigt men barn har jag redan och jag tycker att det är läskigt med sjukhus..

kramar!

Heidi sa...

De där första två behöver jag inte spara till, de har jag prickat av. Då är det den sista kvar, och det behöver jag verkligen spara till. ;)

Designtjejen sa...

Hhahhahaha så roliga!
Kram

Dicksonska våningen sa...

Det är bra att man har planerna klara för då är det desto lättare att spara till dem :) Men den sista skulle jag nog inte slänga några pengar i, det finns roligare saker! Men burkarna var jättefina och smarta dessutom.
Ha det bäst!
Kram A

emmsan sa...

Ah en sån att spara till bröllop kanske man skulle införskaffa nu när man är förlovad och allt, kanonbra!=) Ha det bra, kram emmsan

Dessi sa...

du har en nominering att hämta hos mig! kram!

MY WHITE COTTAGE sa...

Coola sparbössor! :)

Kram Jenny

Bloggarkiv