tisdag 1 juli 2008

Härliga Hjortgården!

Dessa fynd gjorde jag här om dagen på Hjortgården, en underbar butik med den trevligaste butiksinnehavaren någonsin! :) Hennes namn är Maud och hon har bloggen Gårdsromantik Havsviken och även en Bloggbutik där hon säljer sina fina saker, gör gärna ett besök in till henne! :)
*
För er som gillar den vita lantliga stilen är detta himmelriket kan jag lova! Hennes butik ligger lantligt och mysigt beläget i vackra Alvik, ca 2 mil utanför Luleå. Maud har kvällsöppet och jag rekommenderar varmt att besöka hennes mysiga butik om du har möjligheten.
Dessa 2 kitschdjur fann jag på Hjortgården, gulliga Maud som vet vad jag gillar sprang på lagret och hämtade den roliga hunden :p
*
Tack för alla fina inköp jag gjort hos dig genom åren och för att det alltid är lika trevligt att besöka din butik Maud!

13 kommentarer:

Marita sa...

Visst sprang vi ihop hos Maud! Jag köpte likadana hus, dom ska få lysa upp balkongen i höst! Hon har så mysiga saker... Vad läckert bordet blev i turkost!
Ha en härlig dag!
Marita

Vit Choklad sa...

Hej tjejen! Vad mycket fint du har hittat! Sitter här i min nattpass dimma och mår illa av trötthet. Nu vet jag vad du har gått igenom. Men allt blir bättre när vi blir kändisar eller hur?! :-) Kram kram!

Saramedflera sa...

Det är synd att det är långt till Alvik för mig, tur att hon säljer via nätet. Roliga djur!
Kram Sara

lilla h sa...

Åh, jag är svårt avundsjuk på dig som får handla på Hjortgården irl. De där lykthusen är så fina! Själv har jag handlat via nätet ett par gånger och fått den allra bästa service man kan få - Maud är verkligen hur trevlig som helst!

Vet du, jag håller på att rensa här hemma och bland grejorna som jag ska göra mig av med finns en sak som jag tror du skulle gilla...
Maila mig din adress så ska du få ett litet paket på posten! :-)

Kram Helena

lilla h sa...

Glömde en sak; du hittar min mailadress inne hos mig!
Helena

Ellas Inspiration sa...

Åh har du köpt ett sådant hus! Har sneglat på det ett tag hos Maud! Så fint.

Kram Karin

Gårdsromantik sa...

Det är alltid lika kul med besök från dig!
Tänk att vi lyckades hitta lite kitsch till dig. Vad fina foton du tagit ... härligt med den där underifrånvyn!

Äntligen fick jag lite inspiration till nästa inlägg ... kan jag låna bild från dig - jag skall naturligtvis länka till dig.

Kram Maud

Tjohalia sa...

De där husen är så fina! Kan tänka mig att de har ett fint sken när de är tända. Kram Sandra

Mamma C sa...

Så läckra små djur du köpt.
Kram mamma c

Gårdsromantik sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gårdsromantik sa...

Vad bra! För nu har jag precis lagt in bilderna!

Försäljningen av sommarparadiset går bara bra - många hugade spekulanter!

Tack för så fin reklam och Kram Maud

dahlarna sa...

Åh, vi ska till Piteå på semester i sommar. Då kanske vi kan ta en sväng dit! Ligger det norr eller söder om luleå? Gillar de där husen!! Några andra tips på inredningsbutiker eller liknande runt Piteå??? Kram!

Alviken sa...

Jättefina bilder du visar!! Ojoj, det finns så mycket snyggt hos Maud och det bästa av allt är att man alltid hittar något!
Kram Maria

Bloggarkiv