lördag 21 juni 2008

Midsommar i inspirerande miljö! :)

Trots att vädret kunde ha varit bättre så kunde man inte bli annat än varm och glad när sällskapet var så trevligt och miljön var så fantastiskt vacker!
Synd var att bilderna kunde ha blivit bättre om solen hade velat visa sig men den "lyste" med sin frånvaro till sent på eftermiddagen, men bättre sent
än aldrig och vi fick uppleva en underbar solnedgång på natten som syns på bilden längst ner!Vilka gästvänliga människor vi hamnade hos för att äta Midsommarmat, helt fantastiska! Vi skulle hälsa på Johans mamma som var på besök i sina vänners hus och helt plötsligt satt vi allihopa i en supermysig bagarstuga och intog en massa god mat i form av ett knytkalas! :D Kunde inte ha varit en bättre midsommar, där fanns sång, skratt och en del tokerier!
Paret som vi blev inbjudna till hade just blivit lyckliga ägare av ett underbart timmerhus vid älven. Att kvinnan i familjen var trädgårdsintresserad gick inte att ta miste på! Det var så fantastiskt kul och inspirerande att titta runt bland hennes arrangemang hon gjort med blommor och detaljer av olika slag:)Överallt fanns det någonting nytt att skåda och jag tror att Johan skämdes litegranna när jag sprang runt som en papparazzi som han så fint kallade mig! ;)Karlar har nog överlag svårt att förstå detta intresse för "onödigheter" men de tycker nog att det är tur att vi intresserar oss, för nog vet jag de tycker att det är lika vackert som oss kvinns när det väl kommer till kritan.
Det började krypa i mina trädgårdsfingrar som det alltid gör när man vistas i miljöer som denna och jag känner att ett trädgårdsprojekt skulle sitta fint. Får försöka övertala min mor om att hitta på något nytt projekt, då jag har lite brist på odlingsmöjligheter på min franska balkong.

Detaljer fanns det gott om i denna trädgård!
Den underbara solnedgången över Brändöhamn ca. 23.30 på natten, så vacker och midsommar kunde inte ha slutat på ett finare sätt.
*
Allt som har en bra början, har ett gott slut!


16 kommentarer:

Mamma C sa...

Åhhh, vilet ställe ni hamnade på. Vilken trädgårdarrangemange det fanns. Kan se dig hur du sprang och knäppte lite här och där. Vilken fin bild på solnedgången.
Kram Mamma C

Gårdsromantik sa...

Vilket underbart ställe - ochvid älven! Nu blev jag nyfiken. Huset var ju så vackert med lasveranda och trädgården så fin med alla vacra arrangemang!

Kram Maud

Ljuvligt Hemma sa...

Vilka underbara bilder! Kram kram.

Eva Linnea sa...

Kul med en färg-glad blogg! Jag har varit runt på en massa andra bloggar som (nästan) bara är vita. Det är snyggt det också, men lite färg är alltid rätt. Kram Eva Linnea

emmsan sa...

Åh vad det ser underbart ut, åh vilken solnedgång!!!=)Förstår att ni har haft det mysigt...det hade vi också fast utan den solnedgången=/Ha det bra, kram emmsan

Saramedflera sa...

hejsan
Vilka underbara bilder. I den trädgården fanns det mycket fint. Den sista bilden är underbar.
Kram Sara

karofina sa...

hej på dig! skön blogg du har! snygga bilder! ser ut som om ni haft det gott på midsommar! :)
kram karro!

Dicksonska våningen sa...

Hej!
Förstår verkligen att du gick runt som en paparazzi i den trädgården! Men det är ju bara en enorm komplimang till trädgårdskreatören!
För det var en otroligt vacker trädgård - så ompysslad och full av värme och kärlek!
Kram Annika

johanna sa...

jättefint

Strandviks-Villan sa...

Där fick du till många fina bilder! Låter verkligen som en riktigt trevlig kväll.
Ha en skön söndag!

Designtjejen sa...

Åh, vad mysigt!!!
Kramis

Lady Thirty sa...

vilken solnedgång...lovely!

Leva som jag sa...

Men du vilket underbart ställe och jag förstår dig till fullo att du sprang runt med kameran, det hade jag också gjort!! Kramar på dig och hoppas veckan blir bra. Har lite att läsa igen ser jag....
Malin

mirkajohanna sa...

Vilken härlig trädgård att strosa runt i!

70 kvadrat sa...

Vilka härliga bilder! I den där vita gungstolen skulle jag kunna tänka mig att slå mig ner med en bok ;).
Ha det så bra!

Pysselprinsessan sa...

Vilka fina bilder! Ja, det kliar i mina villhaträdgårdsfingrar oxå! :)

Kramar

Bloggarkiv