fredag 30 maj 2008

Kan det bli för mycket färg?

Jag har alltid älskat färg, men nu är jag BEROENDE av det vad kommer till heminredning. Det kan bero på att det är första gången i mitt liv jag bor på egen hand och verkligen få leva ut mina drömmar om färgsprakande inredning! Man blir ju verkligen glad av färg, det tror jag gäller alla men det är nog en smaksak om man vill ha det så i sitt eget hem eller ej! Många tycker nog att det kan bli för mycket av det goda ibland, men det gör mig ingenting :D
*

Här visar jag nu min receptbok som jag har en massa smarriga recept i. Bakning är en favoritsyssla, men det har inte funnits så mycket tid till det på sistone!

Min kaffeservice, även den är färgglad och härlig!

Dessa böcker köpte jag just för att de var snygga. INGENTING annat, men en vacker dag kanske jag läser dem! Riktiga kärleksromaner kan ju behövas om det blir kris någon gång, självklart med en liter glass och ett paket näsdukar till ;p

Här är en närbild på en av mina kuddar som ligger ovanpå överkastet och pryder sängen.

Mitt vardagsrum som jag visat nyss, det gör mig så glad och jag trivs verkligen här. Godis som jag får vitaminkickar av, mitt egna Home sweet Home :)

En f.d till mig var och hälsade på mig här om dagen, han höll på att svimma när han såg alla färger. Han tyckte att det var för mycket. "-Man kan inte ha ALLA färger tillsammans Camilla!!!" Han sa att han sa att han aldrig kunnat bo så färgglatt och att han blev yr, ja det är ju tur att han är just ett ex så han inte behöver oroa sig för det! :p

Jag tar aldrig åt mig om människor inte tycker om mitt hem, men de flesta brukar gilla mina färger och säga att man blir glad av dem, men det är nog få som hade velat ha det så hemma.

Vad tycker ni, kan det bli för mycket färg? :)

Ha det finast!

23 kommentarer:

Sara sa...

Jag älskar verkligen färger jag med. Man blir ju glad av det och självklart kan man ha alla färger samtidigt. min drivbänk är ny från Blomstertorget i Linköping, men den ser ju gammal ut.
Kram Sara

StrandviksVillan sa...

Ja, det kan bli för mycket färg, men hos dig matchar ju allt så jättefint! Det är ju samma typ av nyanser på allt, karamell och pastell. Jag gillar det!
Trevlig helg!

marie sa...

Alltså jag gillar oxå starkare färger. Men det kan oxå bero på att jag mår så BRA nu. För ett tag sedan då jag var stressad över allt så var jag tvungen att ha det så mjukt/soft (ljust) omkring mig. Var liksom tvungen att sinnena fick vila när jag kom hem. Färg stimulerar ju på ett eller annat sätt. Min teori är alltså att färg är sunt - då mår man bra. Mår man inte så bra kan det vara skönt med lite ljusare eller murrigare kanske... Min lilla färgteori stämmer på mig. Andra kan ju ha sina egna teorier som funkar för dem. Du har iaf ett mycket fint vardagsrum.
Trevlig Helg

Maria sa...

Kanske (eller inte?!=) kan det bli för mycket färg, men det gäller INTE i ditt hem. Det ser bara harmoniskt färgglatt och trevligt ut!! Jag älskar ju också färg och mår bara bra av det, får inte bli FÖR vitt!!

Anonym sa...

Nej, det kan inte bli för mycket färg. Jag älskar starka färger! :) Däremot tycker hela min släkt att jag är galen som har målat hallen limegrön. Jag tyckte att man skulle bli glad när man kommer in. :) Cerise är favoriten, det kan man ha överallt och till allt. Typiskt att det manliga könet inte verkar vara alltför förtjusta i cerise eller starka färger...suck.

Kram

Gårdsromantik sa...

Jag tycker det är så underbart färglatt hos dig!

Hörde att det blir av på tisdag - gud så spännande!

Kram Maud

Elisa Day sa...

Jag älskar färger också och speciellt starka färger. Men det kan nog bli för mycket om allt bara blandas ihop utan tanke. Men ditt hem är jättevackert. Kram

Dicksonska våningen sa...

Nej, jag tror inte att det kan bli för mycket. Men alla är ju olika. Det är tur att man får välja själv och så kan X-et göra vad han vill... :)
Vårt hus blir nog vitt kanske... Har jättesvårt att veta vad jag vill. Det ska ju passa in där det står också. Har kollat runt på nätet massor men vet fortfarande inte!
Ha en trevlig kväll!
Kram Annika

Mjuka sa...

Du jga tycker att det är så otroligt härligt med alla färger som du visar. Själv är jag nog lite för rädd när det blir för mycket. Här är det vitt och bleka pasteller som gäller, men min man skulle älska om vi hade det lite mer som du. Han blev så glad en gång när jag satte på mig en röd topp. Åh va härligt när du har lite färg på dig :-)
kramar På dig och härliga helg
M

Alla bäckar små sa...

Tack för ditt inlägg! Gud va härlig sida du har...du hamnar bland mina favvobloggar jag gärna besöker, om det är ok?

Lillasyster sa...

Det är roligt med färg! Kul att experimentera med olika färger och så ser det mer inrett och bebott ut. Du matchar verkligen dina färger superbt ;)

P.S Diskstället från kitch.se vill jag oxå ha. Så himlens fint. Kanske inte blir rosa för min del men det blåa är jag riktigt sugen på.

Ha en härlig helg!

Anonym sa...

I love ypur pen :)

Anonym sa...

Ditt hem är ju underbart!!! Jag älskar ju färg med ju.Visst kan det bli för mycket färg med det beror ju alldeles på hur man sätter ihop färgerna och eventuella mönster. Men dina färger passar ju utmärkt ihop.Jag skulle själv inte klara av att vara utan färger i mitt hem fast jag ändrar färgskalan efter årstiderna och har ganska mycket vitt eftersom jag tycker det framhäver alla färger på ett bra sätt. Så här på sommaren älskar jag rosa och turkos till det vita på hösten gillar jag mycket lila, vinrött, brunt. Sen blir jag inspirerd av trender med förståss. Skulle gärna ha svart golv och vita väggar och sen en massa färgklickar till det. Oj vad jag känner att jag piggnade till bara för att det handlade om färg här nu då,tack! Kram Katta

Anonym sa...

Fantastiskt! Äntligen lite färg i helvita blogg-Sverige! Jag är som dig, jag älskar färg också. Jag gjorde ett försök med helvitt i höstas, men det höll bara ett halvår - jättetråkigt! Men vitt som bas är jättebra! Jag kombinerar mest med 70-tal, supersnyggt!

Camillas nya hem sa...

Hej och tack för kommentaren du lämnade hos mig! Blir alltid lika glad när jag hittar nya bloggar!

Vilket HÄRLIGT vardagsrum, somrigt och fräsht med jättefina färger! Jag önksar att jag hade orken att göra så fint, men det får bli nån annan gång... Som så mycket annat. Haha. :)

Hoppas du har en härlig helg i solen!

Hälsningar Camilla - camillasnyahem

Anonym sa...

ditt vardagsrum är nog det snyggaste jag någonsin sett!

Anonym sa...

Tack! vad trevligt att du "hittat" mig,klart du får länka, ja hinner inte titta in här ordentligt just nu, men lovar att återkomma, det lilla jag hann se gör mig enormt sugen att fortsätta titta...vi ses!
kram

jenny78 sa...

Hade du frågat utan att jag sett ditt hem hade jag förmodligen sagt "Ja, det kan bli för mycket" och nåt i stil med det ditt ex sa, att man inte kan ha alla färger samtidigt. MEN, nu när jag sett delar av ditt fantastiskt glada, spralliga och levande hem så NÄ, jag tror inte att det kan bli för mycket färg!!! Kram Jenny

Lisas inredningsblogg sa...

Jag är inte riktigt själv så mkt för blommigt och mycke mönster, men jag beundrar verkligen de som vågar och jag är trots kommentaren ovan otroligt avis på hur mysigt och hur många fina färger du har i vardagsrummet! Skulle verkligen! också vilja ha det så här. Ha en trevlig helg! KRAM

Ellas Inspiration sa...

Vilket underbart vardagsrum! Älskar också färgklickar! Nu är jag tillbaks från semestern! Kika in hos mig och följ med på resan! Kram Karin

lilla h sa...

Visst kan det bli för mycket färg, men hos dig är det INTE det! Jag gillar färger, man blir glad och hemmet känns levande med färgglada inslag - eller hur? Tycker du använder både färger och mönster på ett säkert sätt!
Kram Helena
PS! Går det bra om jag länkar till dig och ditt färgglada piggelin-hem?

Anonym sa...

Jag själv är lite rädd för färger, men jag ÄLSKAR ditt hem och alla färgerna, ser det gärna hos andra :) Tycker du har mixat färgerna väldigt fint! :)

Anonym sa...

Jag skulle älska att bo i ditt hem med alla glada färger :)

Bloggarkiv