fredag 11 april 2008

Kitschigt värre!

Spegel 200 sek
Fontän 550 sek

fjäderlampa 244 sek

Dessa glädjeframkallande prylar kommer från Kitsch.se som har en rolig nätbutik med förmånliga priser, just nu pågår det rea och det finns ännu större risk att fynda!
Jag rekommenderar verkligen att du gör ett besök dit!

8 kommentarer:

Vita ljuva tankar sa...

Hej!

Så mycket kul grejer du hittar. Gillar fjäderlampan men undra hur säker den är egentligen? Vågar man ha tänt den längre stunder utan att det tar fyr i fjäderprakten...

DET var definitivt den häftigaste smykeshängare jag sett! :-)

Kram

ceciliaw sa...

Hejsan! Kul att du gillar min blogg. Första gången jag är inne på din och den är ju hur läcker som helst! Fastnade speciellt för den rosa mattan med fjärilarna!

Robert sa...

Haha, undrar just hur jag lyckats klara mig utan en sån där fontän så länge?? Trevligt att du gillar min blogg för övrigt :-P

Ida sa...

hejsan! kul att du kikat in på PIMPMYHOME!

hoppas du kommer tillbaka =D

tycker också toapappret var sjukt kul..

nästa projekt blir ett skojigt väggord i form av mitt bästa filmcitat!

mysig sida du har också kommer kika in igen!!

Ida / pimpmyhome.blogg.se

HÄRLIGA SAKER sa...

Hallo. Jag tog bara lite lätt med sandpapper innan jag grundade ,jag menar värkligen lätt bara för att rugga ytan lite, sen var det bara att måla.Lycka till med ditt målande hoppas att få se hur det blev sen.Trevlig helg y.

Vita ljuva tankar sa...

Tack för din goa kommentar! Jag suger i mig berömmet...;-)

När jag målade garderoben så var ytan slät och ren så jag gjorde inget underarbete. Jag målade i två omgångar med Alcro servalack mattvit. Den täckte bra, jag hade en liten elementroller som gjorde att målarytan blev väldigt jämn och fin. Lycka till!

Kram

Anna sa...

Vilken härligt kitschig spegel! Schysst blogg dessutom :)

/ Anna

Jessica sa...

Den där spegeln var supersweet :) Det är synd att inte Kitsch-butiken finns i min stad, Örebro. Drygt att betala frakt, och dessutom vill man ju känna på grejerna man ska köpa :)

/Jessica

Bloggarkiv